Vergeten Groenten
Hoe we vergeten groenten nooit meer vergeten!

Vergeten groenten, die zijn we dus vergeten. Ze zijn niet te koop in de supermarkt, de plaats waar de meeste mensen hun inkopen doen. Onbekend maakt onbemind. Of wat de boer niet kent dat (vr)eet hij niet.

vergeten groenten

Als je ze al eens ergens anders ziet dan weet je gewoon niet wat je ermee moet doen. Logisch dat je ze laat liggen. Begrijpelijk dat niemand zin heeft om groenten te verbouwen die niemand wil kopen.

Maar daar is dus verandering in gekomen! Vergeten groenten zijn niet langer vergeten. We denken aan ze als zijnde: vergeten groenten. Maar we denken er weer aan. Dat betekent dat er vraag ontstaat en als er vraag ontstaat dan komt er vanzelf aanbod.

Ben je benieuwd naar de vorm en kleur en geur van de aardpeer, de kardoen, de brave Hendrik, de pastinaak of de zeekool? Wil je weten welke overheerlijke dingen je kunt maken met deze heerlijke groenten? Lijkt het je leuk om je vrienden en familie te verassen met een echt origineel gerecht?  Iets dat ze niet vaak gegeten hebben. Of liever: helemaal nooit?

vergeten groenten
IJskruid

Wil je meer weten over vergeten groenten, recepten lezen en maken, foto’s bekijken en te weten komen hoe ze groeien? Koop dan een van de leuke mooie en leerzame boeken via deze link.

Voordeel (234x60)

Koop bij een bekende aanbieder, dat is vertrouwd kopen, veilig online kopen. Leer meer over de 10.000 tomatensoorten die er bestaan. Zet je tanden eens in een andere tomaat dan die waterige uit de supermarkt en zet je tanden eens in een boek over vergeten groenten, die jij vanaf nu niet meer vergeet!

Reacties zijn gesloten.